Du er nu i gang med at indmelde dig i BK Amager.

Step 1:
Opret en profil ved at trykke på opret Profil knap til venstre.

Step 2:
Tilmeld dig et hold - Tryk på knappen Holdtilmelding i menulinjen øverst oppe.
Vælg det hold/holdgruppe du ønsker at tilmelde dig.
Klik på beløbet ud for det hold du ønsker at tilmelde dig og
læs Betingelser før du sætter flueben i "Jeg accepterer betingelserne" Før du går til betaling af kontingent.

Kontingent: 2016-2017
  • Kontingent opkræves 1/2 og 1/9.
  • Nye satser pr.1/9: 2016.

Ungsenior U21, divisions- og ligahold

Halvårligt 1350

Sekunda Senior

Halvårligt 1050

Motions-/forældrehold

Halvårligt 600

Ungdom U12-U14-U16-U19

Halvårligt 1350

Mini U10

Halvårligt 1000

Micro U8

Halvårligt 650

Nano U6

Halvårligt 500

Passivt medlem

425 - Helt år - Opkræves 1/9

Familierabat for ungdomsmedlemmer

Halvårligt 200 kr.

Gælder familiemedlem nr 2, 3, osv i (U12-19).
    Passivt medlemskab tæller ikke med i familierabat.

• Spørgsmål kan rettes til:

Formand - Claus Jensen:

Tlf: +4522193990

Kontingenter og medlemsdatabase Helen Hansen:

Kasserer - Anette Palm:

Forretningsbetingelser  for
BK Amager ´s  website  www.bkamager.dk

Generelle oplysninger:
Klubbens juridiske navn: BK Amager
Selskabsform: Forening
CVR-nummer: 69 72 38 10

BK Amager

Løjtegårdsvej 62
2770 Kastrup

Officiel e-mail adresse: formand@bkamager.dk
Officiel web-adresse:    www.bkamager.dk

PERSONOPLYSNINGER

Når brugeren klikker rundt på hjemmesiden, indsamles statistiske data. Disse data er helt anonyme, hvilket betyder, at de ikke indeholder oplysninger, der kan identificere brugeren, selv om denne måtte være logget ind. Følsomme data, der sendes via nettet, er sikret ved brug af SSL kryptering ("Secure Socket Layer"). De servere, der opbevarer data om vores brugere, er placeret sikkert bag en firewall. Oplysninger opbevares ikke krypteret på serveren. De oplysninger, du giver, behandles i fuld fortrolighed og bliver udelukkende brugt i forbindelse med fakturering af indkøb hos nærværende organisation samt udsendelse af nyhedsbreve, som brugeren har tilmeldt sig.

Som registreret bruger har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven

Personoplysningerne opbevares i 5 år efter sidste transaktion med kunden. Ingen registrerede personoplysninger videregives til tredjemand i nogen form på noget tidspunkt, medmindre det sker efter krav i lovgivning eller i øvrigt kræves af offentlige myndigheder. Brugernavn og adgangskode.

Personer, der ønsker at tilmelde sig her ved nærværende organisation, tildeles et brugernavn og en adgangskode. Det er brugerens ansvar at opbevare disse informationer betryggende.

NYHEDSBREVE
Nyhedsbreve sendes enten via e-mail til den e-mailadresse, medlemmet har oplyst. Medlemmet kan til enhver tid framelde sig nyhedsbreve igen ved at slette eller ændre sin profil.

TEKNISKE KRAV TIL BRUGERENS COMPUTERUDSTYR
Det forsøges at optimere teknikken på websitet, således at det fungerer i alle de mest udbredte browsere (Internet Explorer, Netscape, Mozilla, Opera, Chrome) og operativsystemer (Windows, Mac OS, Linux).

PRISER
Alle priser nævnt på dette websted er ikke tillagt moms, med mindre andet er nævnt, da vi er en forening og dermed fritaget for moms.

BETALING
Vi benytter Klubmodul ApS (www.klubmodul.dk) til at håndtere alle vores online betalinger. Vilkår og betingelser kan læses her
Du er velkommen til at kontakte os for at træffe aftale om at betale enten kontant eller via bankoverførsel.

ÆNDRING AF PRISER OG HANDELSBETINGELSER
De til enhver tid gældende priser og handelsbetingelser fremgår af denne hjemmeside. Handelsbetingelser og vilkår som skal accepteres for online betaling fremgår via links tydeligt vist i betalingsprocessen.

FORBEHOLD
Der tages tager forbehold for tastefejl, prisfejl, stavefejl og forkert angivet tidspunkter.
Organisationen nævnt på dette websted er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for deres kontrol.

ANSVARSFRASKRIVELSE
Organisationen nævnt på dette websted og dets indholdsleverandører kan i intet tilfælde gøres erstatningsansvarlig for anvendelsen af dette websted herunder garanterer man ikke og indestår i intet tilfælde for,

- at et hold ikke opfylder brugerens forventninger og behov. Vi vil dog meget gerne høre fra jer og se om vi ikke kan finde en fornuftig løsning.
- at dette websted og de herpå tilgængeliggjorte annoncer af enhver art er fejlfrie, tilgængelige, rigtige, nøjagtige, pålidelige, opdaterede, sikre, leveres rettidigt eller kan anvendes til det angivne formål.

Organisationen nævnt på dette websted og dets indholdsleverandører er således ikke erstatningsansvarlig for direkte tab, følgeskader, herunder driftstab, mistet avance og indirekte tab, som brugeren eller et medlem, eller tredjemand lider på grund af fejl ved en annoncetekst eller billede. Brugere, som ikke kan acceptere det anførte, bedes ophøre med enhver anvendelse af denne webside samt de ydelser der tilbydes og forlade hjemmesiden. Ethvert link til tredjemands hjemmeside er uden ansvar for Organisationen nævnt på dette websted.

KLAGER OG REKLAMATIONER
Hvis du ønsker at reklamere, kan du henvende dig via kontaktpunktet på dette websted eller se øverst på denne side for kontaktoplysninger