Pizza/vin og Liga Basket
Opret en profil eller log ind
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Spisearrangement

Lørdag den 15. december Kl 14:30 møder BK-Amager dameligahold de regerende Danmarks Mestre fra Hørsholm. Så der er brug for fuld opbakning.

BK-Amagers nye sponsor Gorms Pizza vil levere pizzaer til børn og voksne. Der vil både være vegetar og pizzaer med kød.

Desuden vil en anden ny sponsor Martin Høj Vinimport holde prøvesmagning på forskellige rødvine.

For børnene er der sodavand til pizzaerne og æbleskiver i pausen.

Bemærk at der ved denne kamp vil være entre på 40 kr. – dog vil de første 500 BK-Amager medlemmer komme gratis ind. Med billetten fåes rabatkort på 10% til Gorms Pizza resten af året. Deltagere i spisearrangementet skal naturligvis ikke betale for billetten.

Tilmelding via klubmodul

Mvh dameholdet og Sidelinien

12.12.2018
15.12.2018 kl. 13.00 - 15.12.2018 kl. 16.00